Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Maatregelen coronavirus

In verband met de uitbraak van het coronavirus, zal ik het klantencontact zoveel mogelijk op afstand laten plaatsvinden (per telefoon of per e-mail). Ik werk vanuit huis, maar blijf wel gewoon zo goed mogelijk bereikbaar, net als altijd. Besprekingen op kantoor of bij jou op locatie vinden alleen nog plaats, indien het echt niet anders kan. Wanneer zo’n bespreking plaatsvindt, is het belangrijk dat alle deelnemers aan de bespreking zich houden aan de adviezen van het RIVM, waaronder:

  • blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wanneer je deze klachten hebt, laat het me dan van tevoren weten;
  • zorg voor goede hygiënemaatregelen;
  • was je handen regelmatig met water en zeep (in ieder geval direct voorafgaand en direct na afloop van de bespeking);
  • hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • gebruik papieren zakdoekjes;
  • geen handen schudden.

Digitaal werken en veilig bestanden versturen

Ik werk het liefst zoveel mogelijk digitaal. Vertrouwelijke bestanden verstuur ik zo veilig mogelijk (versleuteld) via SmartLockr. Ook kun je jouw bestanden veilig naar mij sturen door de bestanden versleuteld te uploaden. Klik daarvoor op de onderstaande knop. Het gebruik van e-mail zonder SmartLockr is minder veilig en raad ik daarom af wanneer je vertrouwelijke bestanden wilt versturen.

Stuur hier veilig je bestanden

Contactgegevens

NICO Advocatuur
Gemeenteweg 72
7951 CP Staphorst

KvK: 72842733
BTW-id: NL002206411B20