Advocaat voor ondernemers

Als advocaat adviseer ik met name ondernemers (agrarisch en MKB) om juridische problemen te voorkomen en sta ik ondernemers bij in rechtszaken met afnemers, leveranciers, de overheid, etc.

Ervaring en verstand van zaken

Ik zit al zo’n 10 jaar in dit vak en doe alleen zaken waar ik verstand van heb. Ik heb daarvoor (na mijn rechtenstudie en beroepsopleiding) de nodige extra cursussen en specialisatieopleidingen gevolgd, bijvoorbeeld aan de befaamde Grotius Academie. Mijn rechtenstudie en specialisatieopleiding aan de Grotius rondde ik cum laude af (zie uitgebreid mijn LinkedIn-profiel). Als specialist op mijn vakgebied deel ik graag mijn kennis. Ik schrijf dan ook regelmatig artikelen in tijdschriften en ik geef cursussen en lezingen aan advocaten, notarissen, adviseurs, maar ook aan agrarisch ondernemers en andere ondernemers.

Ondernemer

Ik doe veel zaken met ondernemers. En da’s niet zo gek. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een ondernemersnest en sinds 2018 werk ik voor mezelf. Als zelfstandig ondernemer snap ik waar andere ondernemers tegenaan lopen en hoe je als ondernemer graag geholpen wilt worden.

  • De agrarische sector gaat mij aan het hart. Nieuwsgierig naar mijn achtergrond in deze mooie sector en wat ik doe voor agrarisch ondernemers? Lees hier meer.
  • Nieuwsgierig wat ik voor MKB-ondernemers doe? Klik hier om meer te lezen.

Scroll naar beneden om te lezen wat je van mij kunt verwachten.