Kennis delen

Ik ben erg gepassioneerd over mijn vak en deel mijn passie graag met andere mensen.  Zo schrijf ik columns in agrarisch vakblad De Nieuwe Oogst en lokale krant De Staphorster en artikelen in de bouwvakblad CobouwVak en in het juridische vakblad Tijdschrift voor Agrarisch recht. Ook geef ik graag lezingen over juridische onderwerpen.

Onderwerpen

Als advocaat houd ik me met name bezig met het handelsrecht, ondernemingsrecht en agrarisch recht. Zo heb ik in het verleden lezingen gegeven over:

Agrarisch recht
  • Fosfaatrechten: op 17 januari 2018 gaf ik voor ruim 100 boeren een lezing over het nieuwe stelsel van fosfaatrechten. Wegens succes is dit herhaald op 1 februari 2018.
  • Aansprakelijkheid en controles: in 2018 gaf ik voor LTO Noord, afdeling West Overijssel een lezing over aansprakelijkheid in agrarische sector, mestboetes en controles door de NVWA.
Handelsrecht
  • Regels voor online handel (e-commerce): op 13 december 2017 gaf ik in Winschoten aan een zaal van ruim 50 ondernemers een lezing over de regels voor online handel.

Spreker boeken?

Wil je mij als spreker boeken op jouw bijeenkomst? Bel of mail gerust om te informeren naar de mogelijkheden: 06 340 93 944 – info@nico-advocatuur.nl.